Gratis og uforpligtende undersøgelse

Tand & Teknik er til for at hjælpe dig!


Har du brug for en ny tandprotese, skal du først konsultere vores højtuddannede kliniske tandteknikere.

Når vi har lavet en aftale, vil du få foretaget en grundig og dybdegående forundersøgelse og herefter vil du få rådgivning og kvalificeret vejledning samt vores bud på den bedste og mest realistiske løsning for dig.

I tæt samarbejde skaber vi den perfekte og personlige protese.
Der er mange årsager til, at folk har brug for tandproteser. Det kan være tænderne er nedslidte eller knækkede på grund af alder, sygdom, livsstil eller de kan være mistet ved en ulykke. Uanset årsagen og uanset hvor mange tænder der er beskadigede, kan du få hjælp hos Tand & Teknik.

Ligner dine naturlige tænder.
Nogle mennesker kan have haft en utilfredsstillende oplevelse med deres tidligere tandproteser. Hos Tand & Teknik råder vi over autoriserede kliniske tandteknikere, der kan skabe proteser, der er meget behagelige, og som ligner dine naturlige tænder. Du kan spise den mad, du har lyst til og tale med dine venner med selvtillid. Nogle af de proteser vi producerer, har endda den effekt, at de fylder læbe- og kæbeområdet ud, så folk ser ud og føler sig 10 år yngre.

Hos Tand & Teknik mener vi, at protesebærere skal være sikre på alle aspekter af protesebrug, hele dagen, hver dag.


Den bedste mulighed for at udveksle information er ved en personlig konsultation. Bestil tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse i dag.

Ring til os på 73 70 99 88 eller udfyld og indsend formularen.

Bestil tid til forundersøgelse
Tak for din interesse i Tand & Teknik. Kontakt os her vedrørende en gratis og uforpligtende konsultation
To top